Via Equestra

Blijf jij ook in Nederland deze zomer?

Maak er dan wat moois van 😊

Kom Kamp(L)eren bij de boer!

Kom EN op minivakantie EN een heleboel bijleren!

Via Equestra ontvangt je graag op haar thuishaven!

Een minivakantie op een gastvrije boerderij in prachtige Brabantse bosrijke omgeving, en tegelijk samen met je eigen paard of ‘leen’paard stappen zetten in je leer- en trainingsproces?

Een heel weekeind ben je VIP, Very Important Paardenpersoon, bij Via Equestra in Gilze. Je arriveert vrijdagnamiddag/avond, zet op je gemak je paard in de paddock, zet je tent op of installeert je caravan. Je eet een hapje en wie weet heb je dan wel behoefte aan een buitenritje, of je steekt een kampvuurtje aan. Zaterdag én zondag krijg je op afgestemde tijdstippen twee keer een uur intensief privéles van Roos, met je eigen paard maar je bent ook zonder paard welkom om van de paarden van Via Equestra te komen leren! De lessen worden helemaal afgestemd op de leerwensen van jou en je paard. Van circusdressuur tot systemische coaching, van rijden zonder zadel tot langelijnenwerk, met welke leerzame bagage wil jij straks weer naar huis? De rest van de dag vul je naar eigen believen in. Misschien wil je wandelen, lekker ontspannen lezen in schaduw van de eeuwenoude beuken bij de camping, een bezoek brengen aan bezienswaardigheden in de omgeving of lekker uit eten. Wie weet kun je ook meekijken met andere lessen en trainingen van Roos.

Op de eenvoudige lokatie is toilet en stroom en prachtig uitzicht over de weilanden. In overleg kun je gebruik maken van de vuurplaats. Geen douche aanwezig, wel wastafel (koud water). Binnenruimte met koelkast, gootsteen, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en makkelijke stoelen. Paddock met water en goed hooi voor je paard, grenzend aan je kampeerplek. Buitenbak met veel ‘paardenspeelgoed’, binnenstal indien nodig. Alles voor een heerlijk weekeindje weg!

Kosten, incl. 2 overnachtingen voor jezelf en paard, hooi, 4x uur privéles, BTW en toeristenbelasting, excl. maaltijden: 225E

Beschikbare weekeinddata:
10 t/m12 juli
24 t/m 26 juli
31 juli t/m 2 augustus
14 t/m16 augustus

Let op: In overleg zijn OOK doordeweekse data mogelijk!

Ook met twee personen per arrangement ben je welkom (bijvoorbeeld kind en ouder). Bij meerdere deelnemers die niet uit hetzelfde huishouden komen, is het op dit terrein nog altijd eenvoudig om de tegen die tijd geldende richtlijnen te volgen.
Overnachting per extra persoon: 10E per nacht, per extra paard 7,50E per nacht.

Wil je met bijvoorbeeld meerdere paardenvrienden en -vriendinnen komen, dan neem even contact op voor maatwerk in overleg.

Neem contact met me op via het contactformulier om een datum te reserveren. Vragen? Bel of app naar 0620572220.