Via Equestra

Paardinzicht

Paard-In-Zicht weekeind

Drie aaneengesloten dagen intensief samen met je paard werken aan jouw ontwikkelingsvragen.
Zowel praktisch als theoretisch als energetisch jezelf en je paard een ‘boost’ geven.

Drie dagen verblijven op een gastvrije, primitieve boerenbuitenlocatie in het Brabantse Gilze, waar niets overbodigs en tegelijk al het nodige aanwezig is. Waar je even los kunt komen van de dagelijkse sleur, en je in alle eenvoud helemaal kunt richten op jezelf en je paard.

Op welk vlak wil je stappen zetten met je paard, wat wil je leren?

Wil je nieuwe dingen leren of oude dingen juist helemaal anders gaan doen? Op de grond of in het zadel?
Stel je vraag en we gaan werken aan de stappen in de richting van verwezenlijking, met als leidraad het werken met positieve manieren van trainen en de mindset die daarbij hoort.

Naast het werken met paarden gaan we deze dagen werken met onszelf. Welk verhaal heb jij te vertellen, wat zegt jouw verhaal over jou? Wat is de boodschap van jouw paard voor jou? Wat is de boodschap van jou aan je paard?
We gaan werken met de wijsheid van je lichaam en lichaamstaal, leerprincipes en feeling, de kracht van spel en van verbeeldingskracht. We koken als het weer het toelaat op kampvuur, slapen in tenten of, als je dat liever meebrengt, caravan of camper. We trainen waar het kan buiten en maken gebruik van de prettige les/recreatieruimte waar nodig.

Deels gezamenlijk en deels individueel afgestemd programma (waarbij het uiteraard leerzaam is om elkaars begeleidingen te volgen).
Heb je geen eigen paard of is het niet passend je paard mee te nemen? Dan kun je zonder extra kosten deelnemen met de veelzijdige paarden van Via Equestra.
Maximaal vier deelnemers, dus alle individuele tijd en ruimte per persoon.

Data:
22 t/m 24 juni 2018 
31 aug t/m 3 september 2018
(aankomst vrijdag 11u, afsluiting zondag 17u)
Prijs 475E per persoon incl. BTW, incl. alle (vegetarische) maaltijden/overnachtingen en incl. verblijf voor je paard. (paddocks met goed hooi, 1 box en stro ter beschikking, krachtvoer zelf meebrengen)

Inschrijven kan via het contactformulier. 

Je kunt me ook rechtstreeks mailen op via@dewegvanhetpaard.nl

Graag ontmoet ik jou en je paard op één van beide weekeinden!

_ATR1050Nieuwsbrief