Via Equestra
Eén of ander virus heeft de open trainingen afgelopen jaar helaas on hold gezet. Op mijn nieuwe lokatie wacht ik nog even met het ontvangen van meerdere mensen tegelijk. 

Wat WEL kan? 

Wil je, binnen alles wat mag en kan, op je eigen lokatie een informatieve clinic, demo of training organiseren? Dat kan! Neem contact met mij op via@dewegvanhetpaard.nl en leg me je vragen en wensen voor, want  de details voor clinics en trainingen op aanvraag zijn altijd maatwerk.

Basisinformatie: 

Een clinic is een informatieve bijeenkomst van 1,5 tot 3 uur, waarin het publiek niet zelf werkt, maar als toeschouwer een openbare uiteenzetting in theorie en praktijk krijgt en zo meegenomen wordt in mijn manier van werken. Je mag me de hemd van het lijf vragen en dit geeft deels vorm wat er gedaan gaat worden.

Kosten: Ongeacht het aantal deelnemers kost een 1,5uurs clinic op lokatie 175 Euro, een 3uurs clinic 350 euro.

Een clinic kan ook als PLUSpakketje worden geboekt: EN een show waarbij je me als entertainer in actie ziet in een show met mijn eigen showpaard Namasté, EN daarna de leerzame uitleg van HOE je tot zo’n samenwerking komt met een paard.
Kosten PLUSpakket: 225 Euro inclusief de eerste 100 gereden km reiskosten, 50ct/km trailerreiskosten boven de 100 gereden km.

Een workshop is zowel informatief als praktisch, en de deelnemers gaan ook zelf aan de slag met praktische ervaringsoefeningen, met elkaar en waar mogelijk met paard. Er is een theorie- en een praktijkdeel.

Kosten: Deelname aan de 3-uur workshop kost 45 euro per persoon, met een minimum van 10 deelnemers.

In overleg is voor kleine groepjes ook een 1,5uurs workshop mogelijk.

Ook een workshop kan in PLUSpakket, kosten in overleg want maatwerk naar wens.

Lokatie-eisen: Bak/paddock met goede bodem, stoelen/zitplaatsen voor het aangemelde aantal deelnemers, mogelijkheid tot koffie/thee (cateringinkomsten zijn voor de lokatie), toilet, liefst minimaal twee mij onbekende paarden waar ik werk mee kan laten zien. In overleg breng ik ervaren eigen paarden mee om gevorderd werk mee te demonstreren.