Via Equestra

IMG_7483

Open Trainingsmiddag ‘Fusion Kitchen’

Datum: 2 maart
Locatie: Via Equestra, Biestraat 3, Gilze
Tijd: 13.30u – 16u
Entree: 5E

Tijdens deze informele Open Trainingsmiddag op zaterdag 2 maart ga ik met mijn eigen paarden aan de slag. Op een speelse manier laat ik zien en leg ik uit hoe ik hen uitnodig met mij samen te werken en te leren.

Ik werk niet volgens één starre werkwijze, maar laat in een ‘fusion kitchen’ zien hoe ik voor elk paard tot een andere ‘mix’ van werken kom die voor dát paard op dát moment biedt wat nodig is, zowel op de grond als rijdend.

Jij mag voor slechts 5E als toeschouwer de hele middag meekijken in de ‘keuken’ en mij bestoken met al je vragen!

Al garandeer ik niet dat mijn paarden me altijd alle tijd geven om te antwoorden….. want doorgaans wordt het een heerlijk stel muitende piraten als er publiek is…. dus mis je kans niet op een middag live toezien hoeveel creativiteit, flexibiliteit en humor kunnen bijdragen aan een trainingsproces!

IMG_4797

Praktijkclinic ‘HELP! Hij doet het niet!”

Datum: 6 april
Locatie: Via Equestra, Biestraat 3 Gilze
Tijd: 12.30u – 16.30u
Kosten: 17,50E toeschouwer, 40E inbreng paard

Heb jij mijn E-book ‘HELP! Hij doet het niet!’ ook gelezen?

Zou je de theorie en filosofie uit dat boek graag in de praktijk gebracht willen zien?

Dat kan!

Op zaterdag 6 april organiseer ik op mijn eigen lokatie in Gilze een uitgebreide 4-uurs clinic waarin ik met misschien wel jouw paard aan de slag ga!

Er is ruimte voor drie paarden met gedrag waar de eigenaar graag een antwoord op zou hebben en/of verandering in zou willen zien.
Hoe maak je van probleemgedrag een geweldige kans om te groeien en te leren? Er zijn talloze redenen waarom een paard ‘nee’ zegt, iets niet wil, niet kan, niet snapt. Waarom doet jouw paard wat ‘ie doet en wat kunnen wij anders doen om tóch tot een ‘ja’ te komen?

Als toeschouwer mag je profiteren van mijn uitgebreide tekst en uitleg bij de zoektocht naar een eerste ingang om een mij onbekend paard uit te nodigen me te vertrouwen en ander gedrag te gaan vertonen. Er is plaats voor maximaal 50 mensen dus meld je alvast aan!

Kosten om je paard deelnemer aan deze clinic te maken zijn 40E. Ik werk die middag twee sessies met je paard, inclusief verwoording van alles wat ik denk, zie en voel. Ik ga zelf met ze aan het werk, ook om te laten zien dat bepaalde manieren van doen, laten en ‘zijn’ direct invloed hebben op je contact met een paard. Ik kijk naar mogelijke onderliggende patronen en oorzaken van het gedrag, relatie, vertrouwen, en zoek naar ingangen om mentaal en fysiek een transformatie op gang te brengen.
Een unieke kans op een kijkje in de realiteit achter de schermen.

Waar mogelijk geef ik de eigenaren ook zelf metéén ter plekke de eerste handvatten en is uiteraard is het mogelijk om na de clinic nabegeleid te worden. Ik doe namelijk NIET aan quick fixes, want bestendigen van nieuw gedrag en nieuwe omgangsvormen kost tijd, dat lukt niet in één middag. Maar mijn wens is wel dat iedereen geinspireerd weer naar huis gaat 🙂

“HELP! Hij doet het niet!” , niet alleen mooie theoretische woorden maar een middag lang hands-on praktijkwerk. Niet één werkwijze of methode waar ik een paard in dwing te passen, maar een ter plekke kijken wat nodig is en wat kan.

Kom ook!

Opgeven als toeschouwer kan via het contactformulier op de website.

Opgeven ‘probleem’paard: Ik hoor via het contactformulier graag waar jij tegenaan loopt met je paard en waarom je graag aan deze clinic wilt deelemen. Mailen mag ook: via@dewegvanhetpaard.nl