Via Equestra

Coaching vanuit systeemdynamiek.

Waar hoor jij bij? En waarom? Wat is jouw plek, in je gezin, op je werk, in je vriendenkring, op aarde? En wat maakt dat dat zo is?

Wat doe jij en wat laat jij, wat geef jij en wat neem jij, wat gaat lekker, wat gaat minder? Wat heeft jou gemaakt tot wie je bent? Is hoe je ‘doet’ ook echt wie je bent? Hoe sta jij in het leven?

Ik kijk graag met je mee naar jouw huidige levensvraag. Als klankbord en spiegel, om je te helpen een probleem, blokkade, vraag, worsteling, vanuit een ander perspectief te gaan zien en doorvoelen. Om zo tot nieuwe inzichten en antwoorden te komen.
Ik volg geen formats, geen boekjes, geen hokjes, geen guru’s. Ik heb een stevige rugzak met e.e.a. aan ervaring, mijn motto is ‘it all depends’, de omstandigheden bepalen wat uit die rugzak nodig is. Daarmee volg ik jou en maak ik ’t je waar nodig liefdevol bijzonder lastig :).

Mijn paarden zijn daarbij onmisbaar. Ze zijn goudeerlijk en levensecht, ze draaien nergens omheen, winden nergens doekjes om, en zijn in hun confrontatie tegelijkertijd oneindig liefdevol. Zelf ben ik niet veel anders. We kijken graag met je mee!

Onder de kopjes “Individuele coaching” en de kopjes van de groepscoachprogramma’s vind je de informatie over mogelijkheden en kosten.

Let op, disclaimer met knipoog 🙂

Ik ben coach, geen therapeut, en ik ben niet ‘lief’. Ik ben eerlijk, ik confronteer, ik vraag dóór, ik weet nooit wat zeker dus ik geef geen veilige garanties, ik speel niet voor moeder, ik neem niemands problemen over, ik zoek naar waar het zéér doet, ik hou je een spiegel voor en ik maak dingen open. Dat maakt dingen NIET meteen makkelijker.
Volgens insiders moet ik een bordje op mijn deur timmeren “Pas op, ik maak dingen eerst erger”.
Ben je toe aan een empathische no-nonsense aanpak van iemand die tegelijkertijd én écht luistert én niet standaard met je meepraat? Ik hou je niet in je safe-zone, maar ik bied je stevige spaceholding als jij het lef hebt uit die zone te stappen. Maar let op, daar BEGINT het pas!
Ik coach met hart, ziel en een groot gevoel voor humor. Ik vind NIKS gek, alles is te delen, alles mag er zijn. Je mag me alles zeggen, mag alles tegen mij en mijn paarden aanhouden.

We zijn dus niet ‘liefjes’, ik en mijn paarden, maar wel liefdevol. We zijn er voor jou en voor ’t echie, we bieden degenen met het lef om met zichzelf in gesprek te gaan een sterk, oprecht klankbord en spiegel. Is dat wat je zoekt? Dan weet me te vinden.