Via Equestra

3 juni 2018 kwam hij, met toen al het grootste gelijk van de wereld, ter wereld. Silas Alégria, hengstveulen van Namasté en vader PRE-hengst Diamante.

Wat een verandering in de kudde ineens, een héngstje erbij! En dat met drie merries! Gelukkig kwam al na een paar maanden pleegpapa Nadeem hem gezelschap houden. Na bijna een jaar rechtstreeks bij zijn moeder te hebben mogen blijven zijn ze nu met een ‘bachelorgroepje’ van twee hengstveulens en de speelse, volwassen opvoedpleegpapa Nadeem. En wat een feest is dat, ze spelen, stoeien, groeien, eten me de oren van het hoofd en ik geniet van elke dag met ze samen.

Silas is nog te jong om mee te doen met trainingen en coachings, maar wat een feest is het om deze knul, met als levensmotto “alles kan kapot”, groot te brengen en de wereld te leren kennen. Hij is zachtaardig maar scherp, vol humor en speels maar toch gegrond en bewust, en hij lijkt voorlopig álles wat je hem probeert aan te leren een feestje te vinden.

Samen met Nickelback en Nadeem vormen ze ‘Team alles kan kapot”, voor al uw ongewenste sloopwerkzaamheden. Want hoe je het ook wendt of keert, boys will be boys in geval van paarden… 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA