Via Equestra

It is Showtime !

Wij maken de wereld graag een beetje leuker!

Of je nu een kinderfeestje wilt vermaken of een leerzame showclinic voor je rijvereniging wilt verzorgen, Namasté en ik zijn in voor een lolletje. Na ruim 30 jaar fantasy- en acrobatiekshows en daarna een aantal jaar pauze, is afgelopen jaren het clownen samen met een paard voor mij nieuw terrein waarvan ik volop geniet. Namasté is het derde showpaard dat door mij is opgeleid en samen met mij het publiek vermaakt, en elke keer weer sta ik versteld van de manier waarop ze dat doet. Verwacht geen platvloers vermaak ten koste van het paard van ons, geniet van een samenspel waarbij alles fout gaat…. wat natuurlijk eigenlijk precies de afgesproken bedoeling is. En dat is nog een hele kunst! Origineel entertainment, waarin de samenwerking tussen paard en mens voorop staat. En de humor natuurlijk!

Kosten:
Korte show 55E exclusief reiskosten (we reizen voor kleine shows geen hele grote afstanden)
Show inclusief afterparty met meespelen, aaien, evt. rondje rijden 95 E exclusief reiskosten 50ct/km
Showclinic inclusief inhoudelijke uitleg over de training van de aangeleerde vrijheidsdressuur: Max 1,5u, 125 E exclusief reiskosten 50ct/km

Origineel entertainment, waarin de samenwerking tussen paard en mens voorop staat. En de humor natuurlijk!

Sint Nicolaas

De braafste schimmel Ohzosnel die je je kunt wensen, met ook nog een heel pakket aan extra’s die ze samen met haar begeleider meebrengt. We komen op allerlei mogelijke plaatsen en evenementen, en indien mogelijk (veilig) en gewenst komt Ohzosnel zelfs naar binnen!

Wil jij een UNIEKE act van een gewéldige Ohzosnel, begeleid door ofwel een bijdehandte PaardenPiet, ofwel de ietwat getikte Opperstalmeester Ohjawel, dan boek ons alvast, want de Sinterklaasagenda loopt meestal rap vol!

We bieden vrolijk, laagdrempelig entertainment, waarbij de kinderen kunnen voetballen met Ohzosnel en de trouwe schimmel van de Sint nog veel meer kunstjes laat zien. Ze mogen in een stokpaardjesrace wedijveren zien wie er sneller is, Ohzosnel of zij, we spelen tikkertje, indien mogelijk mogen ze ook op Ohzosnel zitten, natuurlijk aaien… En PaardenPiet wil OOK graag op Ohzosnel proberen te rijden…. maar DAT lukt natuurlijk zomaar niet 😉 Ook Opperstalmeester Ohjawel is niet de allersnuggerste, al doet ze graag alsof, maar meestal weten de kinderen het veel beter… Indien de familie, het feest of de school al een ‘Sinterklaasverhaal’ heeft, overleggen we graag hoe ons bezoek binnen het verhaal passend te verweven is.

Tarieven:
Act/showbezoek voor gezelschap: 125E, plus 50ct/km trailerreiskostenvergoeding.
Intocht: 225 (2 begeleiders en paard) plus 50ct/km trailerreiskostenvergoeding.
Huisbezoek nabije omgeving Gilze: 35E , indien trailervervoer vereist in wijdere omgeving Gilze 50E met een max van 20km.

(Let op, we leveren GEEN Sint Nicolaas bij de act!)

“Prins op het witte paard”

Eén van de mooiste ervaringen met Silver, de moeder van Namasté, was het mogen faciliteren van enkele huwelijksaanzoeken en het naar het altaar mogen brengen van de bruidegom.

Wil jij een práchtig uitgedost wit prinsenpaard, begeleid door een heuse page, om jouw huwelijksaanzoek onvergetelijk te maken? Of wil je wellicht op de dag zelf een echt wit paard als bijdrage aan een sprookjeshuwelijksdag?
Wij zijn er voor in!

Tarieven:
Vast tarief aanzoek: 75Euro, plus reiskosten 50Ct/km reiskosten voor trailervervoer naar lokatie.
Tarief voor huwelijksfeestarrangement in overleg, want tijdsduur en invulling zijn altijd maatwerk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA