Via Equestra

It is Showtime again!

Samen met Namasté begin ik, na er een paar jaar ‘uit’ te zijn geweest want met andere dingen bezig, in de zomer van 2021 weer met het geven van shows die puur gericht zijn op entertainment.
In september 2020 stapte ik in een clownsopleiding, niet vermoedend hoeveel rijkdom en diepgang me dat in mijn héle werk, ook met de paarden, zou geven. Nu ik het eerste jaar afrond ben ik nog steeds een beginnersclown, het is écht een vak, maar ik ben géén beginnend showruiter. En het kriebelt weer ontzéttend! Mijn innerlijke beginnersclown gaat komend seizoen samenwerken met mijn innerlijke showruiter-met-25-jaar-ervaring.

En dat mag uitgeprobeerd!

Juli en augustus zijn er voor de pilots. Dat wil zeggen dat wij binnen een straal van 50km tegen onkostenvergoeding van 50E een geweldige boost komen brengen voor je ponykamp, verenigingsactiviteit, stalfeestje, wedstrijdpauze, verzin het maar.

Er is plaats voor 5 try-outs, waarbij ik, zéker als het kinderen betreft, ook op een leuke manier het publiek ga betrekken in het krijgen van feedback om de shows te gaan verbeteren. Ná die vijf keer, als er een goed concept staat, ga ik weer rendabel showtarief vragen, dus wees de eerste en profiteer ervan 🙂

Combinatie van een show met een leerzame clinic of workshop er achteraan is ook mogelijk, hiervoor gelden de pluspakket-tarieven, kijk hiervoor onder kopje Clinics.

Sint Nicolaas

De braafste schimmel Ohzosnel die je je kunt wensen, met ook nog een heel pakket aan extra’s die ze samen met haar begeleidender, Opperstalmeester Ohjawel, komt brengen.

Afgelopen jaar gingen de Sint Nicolaas intochten niet door wegens Covid. Wat het dit jaar gaat worden is nog maar de vraag. Maar… Wij zijn niet voor één gat te vangen. We hebben óók afgelopen seizoen binnen de maatregelen bijvoorbeeld verschillende scholen blij gemaakt met een bezoek op het schoolplein, Covidproof in de buitenlucht, we hebben bij mensen aan huis pakjes bezorgd als Ohzosnel-Expressdienst, we hebben gewoon op stráát en voor het raam gespeeld, we hebben alsnog van het seizoen genoten en ons steentje bijgedragen.
Komend seizoen doen we dat, no matter what, wéér!

Wil jij een UNIEKE act van een gewéldige Ohzosnel, begeleid door ofwel een bijdehandte PaardenPiet, ofwel de ietwat getikte Opperstalmeester Ohjawel, dan boek ons alvast, want de Sinterklaasagenda loopt meestal rap vol!

Tarieven:
Act/showbezoek voor gezelschap: 125E, plus 50ct/km trailerreiskostenvergoeding.
Intocht: 225 (2 begeleiders en paard) plus 50ct/km trailerreiskostenvergoeding.
Huisbezoek nabije omgeving Gilze: 35E , indien trailervervoer vereist in wijdere omgeving Gilze 50E met een max van 20km.

(Let op, we leveren GEEN Sint Nicolaas)

“Prins op het witte paard”

Eén van de mooiste ervaringen met Silver, de moeder van Namasté, was het mogen faciliteren van enkele huwelijksaanzoeken en het naar het altaar mogen brengen van de bruidegom.

Wil jij een práchtig uitgedost wit prinsenpaard, begeleid door een heuse page, om jouw huwelijksaanzoek onvergetelijk te maken? Of wil je wellicht op de dag zelf een echt wit paard als bijdrage aan een sprookjeshuwelijksdag?
Wij zijn er voor in!

Tarieven:
Vast tarief aanzoek: 75Euro, plus reiskosten 50Ct/km reiskosten voor trailervervoer naar lokatie.
Tarief voor huwelijksfeestarrangement in overleg, want tijdsduur en invulling zijn altijd maatwerk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA