Via Equestra

De KLIK met je paard

Data: Zaterdag 5 maart 2022

(Zelf een datum organiseren? GRAAG! Laat het me weten, ik breng deze heerlijke training gráág naar je toe!)

Lokatie: 

Is het magie?
Is het een wonder?
Welnee….het is trainingsinzicht….en dat kun jij ook leren!

Want wie weet hoe de ‘magie’ van het juist inzetten van leerprincipes werkt, weet dat je een paard op een hele praktische, creatieve en superpositieve manier vrijwel álles kunt uitleggen.

En weet je wat zo leuk is aan het snappen van de theorie achter de ‘magie’ van positieve bekrachtiging?
Dat het alleen maar NOG leuker wordt, óók voor je paard, als je weet hoe het werkt.

In deze ‘De KLIK met je paard’ workshop leer ik je graag hoe je die ogenschijnlijke ‘magie’ van positief bekrachtigen kunt inzetten in het werk en de relatie met je paard. Want iedereen kan het leren.

Je leert de theoretische en praktische beginselen van clickertraining en je krijgt inzicht in hoe je je eigen energie, intentie, lichaamstaal, timing en planning daarbij kunt inzetten.
De ware magie zit voor mij in het combineren van kennis, kunde én gevoel. Zo ontstaat een contact met je paard dat gebaseerd is op wederzijds ‘JA’ tegen elkaar zeggen.

Wil jij ook graag méér plezier en positiviteit (en magie 😉 ) in de omgang met en training van je paard? Minder druk, meer fun? Dan kom ook meedoen! Ook als je al wat ervaring hebt met clickertraining maar je komt niet verder, weet je welkom voor een ‘boost’.

Je eigen paard kan zonder meerprijs mee of je kunt met één van mijn paarden werken. Kleine groepen van maximaal 6 deelnemers zodat er voor iedereen voldoende aandacht kan zijn.

Data: 
Kosten: 145 euro inclusief BTW, koffie/thee en versnapering en theoriesamenvatting. Exclusief lunch.
Locatie: 
Tijd: 9.30u-17u

Opgeven kan via het contactformulier.

‘It doesn’t stop being magic, even when you know how it’s done’
(Terry Pratchett)