Via Equestra

Iemand die met je meekijkt naar jouw huidige levensvraag. Die je helpt om een probleem, blokkade, vraag, worsteling, vanuit een ander perspectief te gaan zien en doorvoelen. Om zo tot nieuwe inzichten en antwoorden te komen.

Wat heeft jou gemaakt tot wie je bent? Is hoe je ‘doet’ ook echt wie je bent? Waar stroomt het lekker, en waar loopt het vast? Mijn werk is altijd maatwerk. Ik volg geen formats, geen boekjes, geen hokjes. Ik heb een diepe rugzak met e.e.a. aan ervaring, daarmee volg ik jou en maak ik ’t je waar nodig liefdevol bijzonder lastig :).

Vanaf juni 2021 gaan mijn invididuele coachings in een nieuw jasje. We nemen de tijd, starten een sessie bij mij thuis bij een kop thee. Je ’tekent’ je vraag voor me uit op papier, we pakken passende materialen, van veren, stenen en schelpen tot knuffeldieren, erbij om het systeem zichtbaar te maken. Met wat daar zichtbaar wordt lopen we de 500 meter naar mijn paarden, en vragen hen hoe we verdere doorstroming in het systeem kunnen genereren. Ervaringen die we mee terug nemen en die nog uitwerking behoeven krijgen terug op de thuisbasis nog een creatieve afronding.

Mijn paarden zijn goudeerlijk en levensecht, ze draaien nergens omheen, winden nergens doekjes om, en zijn in hun duidelijke confrontatie tegelijkertijd oordeelloos en liefdevol. Zelf ben ik niet veel anders. We kijken graag met je mee!

Aangezien deze uitgebreidere aanpak nog in de pilot-fase staat, blijft de prijs voor een individuele sessie nu nog de 95 euro die het al was.