Via Equestra

Iemand die met je meekijkt naar jouw huidige levensvraag. Die je helpt om een probleem, blokkade, vraag, worsteling, vanuit een ander (systemisch) perspectief te gaan zien en doorvoelen. Om zo tot nieuwe inzichten en antwoorden te komen.

Wat heeft jou gemaakt tot wie je bent? Is hoe je ‘doet’ ook echt wie je bent? Waar stroomt het lekker, en waar loopt het vast? Mijn werk is altijd maatwerk. Ik volg geen formats, geen boekjes, geen hokjes. Ik heb een diepe rugzak met e.e.a. aan ervaring en opleiding, daarmee volg ik jou en maak ik ’t je waar nodig liefdevol bijzonder lastig :).

Mijn paarden zijn goudeerlijk en levensecht, ze draaien nergens omheen, winden nergens doekjes om, en zijn in hun duidelijke confrontatie tegelijkertijd oordeelloos en liefdevol. Zelf ben ik niet veel anders. We kijken graag met je mee!

Waarschuwing: Ik maak dingen eerst erger 😉 Dat wil zeggen dat ik als coach meestal de rol van blootlegger heb. Ik ben geen therapeut, maar perspectiefwijziger, omdenker, en confronterende Heyoka, de heilige clown die in oude Indiaanse culturen de meest diepe boodschappen bracht, verpakt in lichtheid en humor.

Een individuele coachingsessie kost 110 euro en wordt qua vorm en inhoud afgestemd op jouw wensen.